fredag, idag..

har gått och blivit krasslig, feber, snuva, och allmänt hänging.. har tyvärr inte tid och bli sjuk så nog pratat om det :)

Sov halva dagen idag, helt underbart!

Jag har varit väldigt produktiv idag tycker jag;

Ringt Hazel ang. att byta tid
# Köpt mig en ny vattenkokare på siba då min gamla fick en mkt tragisk död på plattan ( råkade sätta på fel platta en morgon när jag var stressad, så plattan som vattenkokaren står på smälte lite -ooppps! ;) )
#
Varit imon duka och köpt mig ett sånt mått till pastan, har en förmåga att alltid koka för sex personer ;) haha
# Blev lite smått kär i en te-kopp inne på indiskan så den fick följa med hem :)
# Köpt en te-grejsimojs inne på bolagret
# Inhandlat diverse saker på ikea..
# Inhandlat lite behövliga saker på maxi, såsom te, mjölk, blåbär, nötter, keso och ägg =)

( tänkte lägga upp ett par bilder på några av mina inköp, men det verkar inte den här bloggen vilja ikväll, så det får bli morgondagens projekt )

Bestämmde ju mig för att inte köpa något direkt förra månaden så nu kliade det i fingrarna lite extra mkt idag :) Dock har lusten för att köpa kläder inte kommit tillbaka, gick inte ens in i någon klädaffär idag... illa!

nej nu får jag nog ta och göra mig en kopp te så detta elände kan få ett lyckligt slut :)

Tjing, tja, tjinixen

fredag, igår..

japp börjar dagen med att berätta om gårdagen.

Min kropp ville absolut inte gå upp när klockan ringde, hemskt var det!
men upp kom jag till slut även om det var en halvtimme senare än beräknat :)

Jobbade mellan 8-16 och sen var det brandkurs mellan 16-18, tur att liza älskar sina statoilkläder =) haha
Men det var en okej utb. Lagom lång och lagom mkt lek med elden :) ett fint diplom fick man också ;)

Tillbaka till jobbet för att äta lite kvällsmat, blev en korv. Johan lurade sedan mig att köpa filmen "hata Göteborg" det skulle ju vara jätte bra.

När jag kom hem så satte jag på filmen, den var sådär, lite B-aktig tyckte jag fast ett plus var ju att den handlade om Helsingborg :) men framöver kommer jag nog bara hyra filmer istället dom få gångerna jag nu skulle få för mig att sätta på en sån :) haha

Ps. Det här med mitt GI-ätande sket sig idag Ds.

tisdag, strejk!

Mitt internet har strejkat, blää!
Typiskt att det skulle inträffa dagen innan lönen kom och räkningarna skulle betalas :)

Som tur är har jag Jessica, så nu sitter jag hemma hos henne och pillar lite, jag känner mig som ett barn på nytt =) haha

 lägger in lite bilder och uppdaterar mitt liv här igen så fort mitt internet vill som jag vill igen =)


Tjing, tja, tjipp :)
 

fredag, del 3

jahopps här går det undan :)

har länge tänkt att jag ska försöka mig på det här med GI, så vad passade inte bättre än att poppa en stor skål med popcorn, ta fram den stora kudden och snällt slå sig ner på golvet och läsa lite om den här metoden..
Det börade rätt komiskt eftersom bland det första jag läste var; undvik popcorn och saft.. haha just vad jag har ängnat mig åt ikväll :)

 &  mums :)

(kan ju till-lägga att det är Johan på jobbet som har fått mig börja dricka jordgubbssaft, han är på semester nu så då passade jag på att dricka upp hans saft på jobbet, gott är det.. hihi )

får väl passa på att njuta av saften tills på måndag, för då blir det utbytt mot citron-vatten och popcornen mot morötts-sticks, nja det får väl funka det också! :) 

Men kort och gott så verkar den här metoden rätt så vettig, eller iaf simpel.. undvik kolhydrater och få i dig mer protein.. Så sant som det är sagt så handlar det egentligen inte om att avstå från något utan helt enkelt ersätta det med något annat..

ett stort plus med detta är att jag inte har kunnat läsa någonstans om ciggarettens vara eller icke vara, BRA! 

tjohopp!

fredag, del 2

så "avis" jag blev ikväll, satt och zippade lite fram och tillbaka och hamnade till slut hos; Extreme home make over, hann tyvärr bara se dom sista tio minuterna fast det räckte, för på den korta tiden så pussade mamman i famljen honom på munnen av ren lycka och han pussade tillbaka, märk väl att jag skriver "puss", det var ju ingen kyss direkt!
..... Men hallå, det är ju jag som ska göra en sån sak med honom, jag gillar verkligen Ty han är en liten klippa och det blir inte sämre av att han ser bra ut! (manlig om någon) WOW :)

  PUSS!



fredag, del 1

japps denna dag får bli lite indelad, kortfattat. :)

en liten punktlista av vad som har hänt mig under dagen..

* Jag struntade i frukost och åt lunchen direkt istället (typ vid tolv)
* en lampa i köket har gått plus att min lampa som jag har här vid datorn har gått i sönder.. arrhhh!
* Fastighetsnissen var här, han gjorde mig nästan till ett åtlöje för det där med toaletten, men det visade sig att jag hade rätt i slutändan :) plus att han inte kunde laga mitt fönster för att trädet hade svällt för mkt så när det nu väl är stängt så är det stängt!
* jag satte upp lite ramar på toaletten, det saknas dock tre stycken men jag måste handla hem lite färg till dom :)

image57


fredag, (fast fortf. tosdag)

igår var jag ju skit arg, så jag gick och la mig, fast jag kunde inte somna för jag var för arg, illa!
argheten gick sedan över till en mini deppa, vilket ledde till att jag gick och handla ett choklad och en tidning, herregud kan ni tänka er, jag går och köper ett choklad!! (det händer aldrig annars) paahh!

image56

torsdag, arg!

Jag är bara väldigt arg och förvirrad just nu på nästan allt..

* på robert
* på den jävlen som skulle komma och fixa min lägenhet idag, kan ju inte stänga fönstret helt så nu är här en jävla massa mygg..
* på mig själv
* över att jag alldeles för sällan gör något åt saker och ting!

dagen började bra men nu går jag nog och lägger mig så jag inte gör ngt dumt mot någon..

onsdag, ica kort.

idag damp det ner ett par brev till mig och bland annat så hade mitt ica mc plus kort kommit, tycker nog allt att det är lite vuxenpoäng :) haha

annars har det varit en rätt lugn dag, förrutom att det kom in en kille som gjorde att min hjärta slog ca 300 slag mer än vanligt ;) hihi

nu väntar tvätten sen sängen :)

fortf. tisdag, enligt mig :)

Vet att klockan är över tolv men eftersom att jag inte har gått och lagt mig än så är det fortfarande tisdag i mina ögon.. ;)

så i eftermiddag/ kväll har jag tänkt rätt mkt på hur jag ska ha det i "stora-rummet", jag tror även att jag har kommit fram till en lösning.. (äntligen) 
Jag har även häckat framför dumburken eftersom att det var säsongs premiär för kyle XY, den serien är såå bra.. Tisdag kvällar framför TV:n är ett måste säger jag bara, den ena serien avlösar den andra, sånt gillas!

Hmm påbörjat ett litet projekt till toaletten har jag också gjort ikväll, målat lite ramar och så..

Robert ringde vid tio-tiden, och sen dess har jaag haft lite kvalitéts-tid med honom, åkt lite rundor på stan (hans önskemål) snackat en massa skit och sen stannade han till här hemma en stund, tevligt ;)

  Den väggen ser kanske inte mkt ut för världen just nu, men det kommer nog bli riktigt snyggt när jag är klar, detta blir lite som före och efter bilder ;) hihi

 Han var bara tvungen att visa mig en skit-snygg bil :) för go är han ibland!



Fy vad produktiv jag har varit ikväll om jag tänker efter :)


Gonatt!


fort. tisdag, bilder..

Jahopp det verkar bli några inlägg idag, men det får ni tåla, för att när liza väl är ledig blir hon rätt flitig ;)

Nu tänkte jag lägga upp ett par bilder från Helsingör; (tagna med min nya digital-camera, såklart -hihi)

   
  

Min kära familj (Christoffer saknas), tror att pappa har kommit in i någon 45-års kris, eller blir han bara väldigt glad när hans dotter vill ta kort på honom.. haha

tisdag, biljetten bokad!

Japps då var det äntligen gjort, jag har bokat min efterlängtade biljett som ska ta mig till sthlm sista helgen i septemper.. fy vad det ska bli roligt och få träffa Malin :)

   Liza gillar :)

 

20/8 -07, liza 20 år :)

Japps idag är det den stora dagen, och liza har nu lämnat tonåren bakom sig =) haha
Haft en jätte trevlig dag i helsingör med familjen, ätit och druckit (massor av vin) hihi.
Igår hade jag kalas nere i åhus, så då var tjocka feta släkten på besök, givetvis fick jag bestämma maten så vi åt kycklingklubbor, potatisgratäng, sallad, och sånt avlångt bröd, tack pelle/ köttessen för den goda maten =) till efterrätt blev det min favorit-tårta ;)

Lite bilder från igår:
   
Jag kan väl inte skryta med att jag var jätteflitig med att ta kort ;)

Paket fick jag också en himla massa och bara sånt jag ville ha.. Kommer ett litet urval av paketen och korten också ;) hihi (presenterna från familjen fick jag ju givetvis imorse tillsammans med en frukost på sängen, synd att man bara fyller år en gång om året.. ;) )

       

arrh det är så segt att lägga in bilder så jag ger mig nu, tänkte lägga in lite bilder från helsingör men det får vänta tills imorgon.. Några bilder orkade jag ju vänta på ;) hihi
Fick en skit-snygg ja jag vet egentligen inte vad det heter, men en sån man kan blanda grejor i av mamma och pappa vilket jag hade önskat mig och så fick jag en ny digitalkamera, min förra var inte tillräckligt bra tyckte pappsen, han är för go ;) och som pricken över i:et fick jag NOA parfymen :)
Fick bland annat även presentkort hos Hazel, massa fonder, ngt designat halsband från danmark, pengar i nästan alla kort :), lotter, ett super snyggt armband, en heldag/natt tillsammans med Bea här i helsingborg, Boda Novas salladsskål.. ljushållare, massa blommor.. med mera :)

Som sagt kort från helsingör dyker nog upp imorgon, men jag har haft en mkt lyckad dag! och tack till alla som har grattat mig idag, några oväntade har man fått sms från och ett par man har väntat sig ska komma ihåg ens dag har man inte hört ett knyst av, fast dagen är ju inte slut än :)

Vilket långt inlägg men man ska ju sluta när man ligger på topp, så TJING, tjabba, tjenixen.

punktlista.

det har hänt en massa den sista tiden men eftersom att lizas telefon inte vill att dom fina bilderna hon har tagit ska föras över till datorn så har hon inte heller orkat blogga.. arrhh!

Men här kommer en liten punktlista för den senaste tiden;

# Ledig, en kanske två dagar
# Varit hos Hazel och fårr mina naglar gjorda, UNDERBART!
# Blivit bortskämmd i åhus ett par dagar =)
# Varit och tittat på när min bror, fotbollsnörd ;)
# Ett besök på tosselilla, mkt sol bad och god mat..
# Hälsat på mina älskade nässkusiner i bromölla, mkt snack och mkt kaffedrickande :)
# Handlat en massa blommer till lägenheten, och pysslat lite här hemma.
# jobbat en massa, visa kollegor hade jag klarat mig utan ibland och vissa hade jag INTE klarat mig utan =) hihi

TJING!

lördag, igår och jobb

Som sagt så lyckas jag inte få över dom förbannade bilderna från telefonen hit igen! arrhh
irriterande!

Hade fint besök igår; Cilla, Lasse och Alex tittade upp, jag verkligen älskar den familjen.. :)
Tack för den fina presenten.. så glad blev jag..
skriver lite mer om det en annan dag när jag kan lägga upp lite bilder till det hela ;)

Om en timme väntas helvetet börja, alltså min jobb-kväll.. känner inte alls för det ikväll, men det löser sig säkert.. Har inte gjort annat än tagit det lungt idag, plockat undan lite från i går och så.. skönt med lugna dagar när man vet att kvällen kommer bli allt annat än lugn..

Har nog aldrig skrivit ett flummigare inlägg, och för att avsluta på ett än mer flummigt sätt, lägger jag upp lite bilder på vad en helt vanlig dag på statoil kan innehålla! :) haha

  
  

Nu mullrar det som bara den så nu får jag vara färdig här :)

torsdag, igår och idag :)

igår; Jobb.. hemskt höll på att dö av värmeslag flera gånger om.. trots detta städade jag lägenheten när jag kom hem inte för att det var någon större fara utan ville bara att et skulle lukta nystädat :)
 på kvällen så hade jag lite oväntat besök.. hihi ;) trevligt var det ;)

och idag har jag jobbat mellan 8-17 så jävla segt men nu sitter jag här så jag ska väl inte klaga :) ska snart bege mig ut i backarna men först måste det bli lite svalare här tack :) ska nog ut till väla en sväng också är det tänkt ;)

Tjing!

tisdag, ledig och sol :)

haha japps ännu en tisdag som liza är ledig och det är såå skönt :)
daagen kommer tillbringas i helsingör, fast först ska backarna få känna av liza lite och så ska lägenheten få sig en omgång tänkte jag ;)

whi

fortf. söndag, flitig :)

Japps sagt och gjort, ut i backarna tog jag mig, jobbigt var det kan jag lova efter 17 timmars arbete som inte riktigt har släppt haaa...

men jag fick ju se det från den positiva sidan, jag fick ju lite färg på köpet och det är ju aldrig fel :)

Självklart hade jag mobilen i högsta hugg så jag bjuder er nu på lite bilder som jag passade på att ta under mina välförtjänta pauser :) inte varje gång man får sällskap av ankorna, ofta är det bara knotten.. och bilderna på mig själv tänker jag inte ens kommentera, det räcker med att säga LIZA ;) haha

 


klickar du på bilderna blir dom ju mycket större :) -whi

Ps. orkade inte åka och handla så jag traskade ner till konsum och köpte, nyponsoppa, ägg och bananer så nu är frukosten räddad imorgon Ds.
Ps2. Sängen ropade precis mitt namn, bäst att krypa ner och se vad den ville, klockan ringer ju inte förrens 06.00 imorgon, så det kallar jag sovmorgon för tillfället :) Ds2.
Ps3. Det var ett jäkla meck med att föra över bilderna från telefonen till datorn, kommer jag lyckas med det igen? (nja, återstår att se) Ds3.
Ps4. Jag har alltid gillat det är med Ps och Ds, så fruktansvärt onödigt fast ändå nödvändigt i mitt skrivande.. haha Ds4.

Tjinixen.

söndag, helgen.

fyy vilken jobbig helg det har varit : / Har öppnat hela helgen så klockan har ringt 03.50 då är liza helt enkelt inte människa!
Somnade 19.30 igår, kände mig som ett litet barn men jag var såå trött att ögonen inte pallade vara öppna en minut till, sömnen behövde jag så det gjorde egentligen ingenting, och trots alla timmarna jag sov trodde jag inte det var sant imorse när klockan ringde.. arrhh

Väldigt mkt folk har det varit idag, vädret har ju varit fint så alla glass/grill människor har ju vaknat till liv igen.. inte helt fel trots allt ;)

Ska ge mig ut i backarna nu lite tänkte jag, orkar egentligen inte men eftersom att jag skippade det igår pga tröttheten måste jag helt enkelt pallra mig ut idag :(

Blir nog en tidig kväll idag också, robert ringde iofs innan så det blir kanske ett glas vin på dunkers eller vad det heter innan jag somnar in, borde åka och handla också, slut på bröd, ägg och nyponsoppa, illa! haha

fredag, lite jobb

jobbat några timmar idag, 12-16 sjukt slappt ;) aaa
fick dock under den korta tiden uppleva tre smitningar plus att jag var tvungen att köra två kunder upp till ängelholmsvägen, hade blivit lite strul med en lastbil dom skulle hämtat hos oss, det värsta av allt var att en jävla volvo 240 höll på att köra mig rätt in i sidan.. gaahhh vilka idioter det finns ute på vägarna ;)

en halvtimme innan jag slutar ringde robert och undrade om jag kunde köra honom till billackeringen för hans bil var klar, jooo jättegärna sa ja :) haha men jag gjorde det iaf och efter det så bjöd han mig på mat ute på väla, skönt och slippa laga mat ngn dag, käkade lite wokat, mums :)

tänkte lägga benen på ryggen och springa i lite backar om en stund, först måste dock maten hinna lägga sig :)

Tjing!

Ps. det är ngn förbannad fotbollstunering i stan så det kryllar av knattar var man än går, jobbigt! Ds.
Ps2. jag ska öppna imorgon, vill inte.. arrhhh det var en onödig fast ändå nödvändig mening tycker jag.. haha Ds2.


torsdag, tidigt :)

Inte likt mig att gå upp 07.55 en dag när jag är ledig.. men tänkte vara duktig och åka och handla lite är sugen på att äta en ordentlig frukost.. har ju även lite som jag ska hitta på idag ;)

..gäsp..

onsdag, tvättproblem

efter jobbet idag skulle jag vara duktig och tvätta undan, nu är det bara så att vår tvättmaskin är konstig, den typ stannar hela tiden, så jag fick be husets lilla tomte hålla koll, samma problem hela tiden :(
Har man väl tvätt-tid en gång i veckan så vill man helst hinna tvätta undan, men det verkar lösa sig, dock lär jag få vara uppe till två inatt om alla kläderna skall hinna torka..

Var ute och gick en runda innan i det fina vädret, för alla som känner till helsingborg så vet ni att det är väldigt mycket backar, så jag fick för mig att köra lite intervallträning, behövligt men väldigt jobbigt, är inte så tränad :) haha fick på köpet skoskav på båda fötterna, så jag gick utan skor den sista biten ahh.. tacka någon för att det finns compeed, helt underbart :)

ledig imorgon, plannerat att jag och Robert ska ut och gå imorgon förmiddag och sen ska vi över till helsingör en sväng, längesen jag var där nu.. sen på kvällen blir det (om jag får bestämma) bio =)

Tjing, tjabba, tjinixen

Ps. hoppas solen väljer att vara framme imorgon också, solen är min näst bästa vän för tillfället Ds.

RSS 2.0