sista dagen,,

mm julens sista dag även om den varar fram till påska ;)

haft en trevlig jul,, trots vatt jag fick stressa till åhus för att hinna fira jul med min kära familj för att sedan köra tillbaka dagen efter,, hmm kunde haft det bättre,, men det löste ju sig iaf =)

Fick precis det jag hade önskat mig,, orkar inte rabbla upp allt här med glad blev jag iaf :)

känns inte som man har gjort ngt annat än ätit sen i lördags,, hemskt men sant så nu har jag nog gått upp ett par kilo över julen,, wiiii!

så vad passar bättre än att köra ett bas-pass imorgon bitti,, jobbar tyvärr kväll eftersom att Johanna ville vara ledig en dag till så jag har inte så mkt annat att välja mellan,, men det ska bli skönt att få komma igång igen,, slippa allt ätande men framför allt mitt dåliga samvete,, usch ja nää nu är det nya tag som gäller :)

har precis varit och solat en sväng och nu väntas här lite städning,, finns ju inget bättre än när här luktar ny-städat även om jag knappt behöver städa :) haha!

Lägger nog upp lite bilder från personalfesten sen,,

Ha en God fortsättning mitt folk :)

förresten,,

hur bra är man om man sover till 09.56 när man ska börja jobba 10.00? nää just det,, mindre smart skulle jag vilja påstå,,,

Tro nog inte att jag skulle få för mig ngt sånt bara? haha











(.......en liten parantes om hur min dag började bara,,, wiii)

babblar.

att man kan vara så dum och att sakanden redan kan vara så här stor?  Trist men sant!


Tittat på handboll idag,, Ov mot Ik sävehof, klart bättre lag än vad man har fått se dom senaste matcherna,, tyvärr räckte det inte riktigt hela vägen denna gången,, men det kan nog bli bra,, om dom får ha sina spelare friska resten av säsongen, än är det inte försent för att hålla sig kvar i elitserien,, bara alla helsingborgare kan fatta det och fortsätta stötta grabbsen, det är ju det dom behöver! haha kloka ord från lizas mun där :)

Fullspäckat schema imorgon,, typ jag och Jässica ska hålla ihop imorgon :) haha ska bli trevligt!

Blev vila från träningen idag,, det behövdes kan jag lova,, tror inte jag ska vara så rädd för att ta en vilo-dag med gott samvete,, så skönt att få känna av lite krämpor då vet man att man att det ger reslutat,,

En liten viktrapport kanske? hmm denna veckan så blev det knappt ett kilo 0.9 nämre bestämmt,, kan det vara så att liza äntligen håller på att bygga upp lite muskler? WOW på tiden i så fall ;)

Kan inte låta bli att titta mig i spegeln och njuta,,
........ni kanske upplever mitt sånt skrivande som skryt, jag ser det som lite peppande ord till mig själv,, kan ju lova att det inte är enkelt att motstå frestelserna alltid,, som just nu så skulle jag kunna riva upp min godis korg och kränga lite dumle eller varför inte några kit-.kat choklad,, men nää jag är bättre än så ;)

förstår egentligen inte varför jag ens försvarar mitt skrivande,, jag tvingar ju ingen att läsa här,, mest för min egen skull!

nåväl,, sluta nu tragga Lajzan ;)

Borde kanske bege mig in i drömmarnas värld så man orkar med dagen imorgon,, ska ju kalasa lite för Bea på kvällen,, är faktiskt på lite sånt humör just nu,, konstigt med tanke på att det var flera månader sen sist,, hoppas bara jag hittar ngt att ha på mig,,, baahh....

finns nog eller det finns inget sammanhang i detta inlägget heller, fast det är lite av vittsen med att jag döpte det till "babblar" för det är just vad jag har gjort nu,,

Ciao Bells

torsdag,, tragg..

för liza älskar att köra bil :)

Tragisk händelse imorse med min allt annat än kära bil,, men till åhus kom jag iaf,, och en hyrbil fick jag med mig hem,, så nu finns där iaf en chans till att även pappsen får sig en julklapp detta året också,, säkert så han tänkte ;)

Tränat medel med Jässica idag,, gillade inte hon som höll i det,, inget krut i henne för fem öre,, men men gjorde det bästa av det,,

Stötte på milla, kul och se henne,, var inte igår det ,, :)

om ni vill veta så har jag varit lite duktig och köpt mig lite nya blommor idag,, tror jag har en tendes till att hör och häpnad ta död på min genom för mkt vatten :) haha

lite sömn nu,, innan det vankas jobb imorgon några timmar, ev lite jul-klapps shopping,, ett medel puls pass och sen kanske en handbolls-match?! mja,, återstår att se :)

I morgon kommer tösabiten som numera är bosatt i london hit,, hoppas man får en liten skymt av henne :)

Sammanhang i detta inlägg finns inte, bara så ni vet!

Ciao Bells


viktrapport =)

jahopp då har ytterliggare ett kilo exakt valt att lämna mig denna veckan =) JIHOO!

Har alltid sagt att jag är väldigt envis, och så är det bara,,

visst får man vara lite stolt över sig själv?

oavsett så är jag det nu iaf :)


fredag,

gick ner och skulle boka en tvätttid, det visar sig att den första lediga dagen är den 25 December!! baaahhh!
Hur skall jag klara mig till dess? Nää just det de kommer jag ju inte att göra så nu blir det till att tvätta under nätterna istället, snart en maskin färdig, tänkte hinna slänga i en till innan det åter igen är dags för lite välbehövlig sömn..

Innan dess ska jag dock ha skrivit klart mina julkort, typiskt mig att vara ute i sista stunden, men det har blivit lite av en tradition ;)

hej å hå!


värsta natten i mitt liv!

Natten mellan onsdag och torsdag är bland den värsta natten i hela mitt liv, aldrig har jag spytt så mkt,,,
skulle naturligtvis börja jobba klockan 08 på torsdagen, vilket var en ren omöjlighet, kroppen var ju renasd men eftersom att sömnen hade uteblivit helt så mådde jag skit, och var öm i hela kroppen..

Det löste sig tack vare att man jobbar med så snällt folk som man gör, jag hade gjort likadant för deras skull... :)

Ska ju dock erkänna att jag har haft fruktansvärt dåligt samvete,, Speciellt när jag var tvungen att ringa Jessica,, som jag visste var kryssad hela veckan och har sitt examensarbete hängande efter sig, så TACK igen!!! :)

men efter att ha sovit i nästan två dygn är jag på benen igen och känner mig tip-top =)

vaken!?

undrar varför jag är vaken nu?, ska  jobba mellan 8-16 imorgon, träna vid 17 och titta på handboll vid 19, liza kommer vara död imorgon kväll, som jag längar.. bahhhh!

söndag, jo tack ja lever!

en ledig helg med pizza och cola? nja inte för min del iaf.. haha!

simmade igår, efter två längder ville inte min armar mer, baah, tänk att jag under min aktiva tid simmade tusen meter som rent insim, sen ett pass på kanske fem tusen meter, detta håller ju inte tänkte jag.. Bet ihop och simmade 2000 meter innan jag gav upp, men kändes bättre när man väl kom in i det..

har dömt tre matcher idag, alltså löpning 3*25 minuter.... märks att jag har fått bättre kondition, blir inte trött på samma sätt med jobbigt var det :/

så jo tack jag lever även om det känns som jag kommer få åla mig in i köket för att göra mig lite mat, hungern gör sig påmind :/

ett medelpass imorgon klockan 12 med Jässika, kan det bli bättre?

nä, åter till tv tittandet, återkommer kanske lite senare!..

torsdag,

Baah vad trött jag är idag, gick och la mig klockan sex imorse, efter varit ute och gått i en timme kanske med K. underbart väder var det tro det eller ej, vindstilla och behaglig luft :)

hade en trevlig kväll igår, efter det jag hade kört till malmö och bytt min dator för andra/tredje gången (beror lite på hur man ser det haha) men nu har jag den och än så länge är det inga strul med den.. wii..

blir en vilodag till idag, men det är helt okej, känner mig fortfarande lite slö i kroppen, men i morgon blir det träning som gäller vid tolv, sen ska jag köra till mina föräldrar i åhus min unga pappa blir ett år äldre, kan bli trevligt längesen jag var där nu :)


undra hur länge jag kan leva på gårdagen?, väldigt länge som det känns nu! :)

nee nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Snart dags för en kväll på statoil, som jag längtar! (se ironin i den meningen tack!)

ciao bells

torsdag, kommentar från viktklubb.se :)

Hej Liza

Bra jobbat - vi ser i våra siffror att din vikt har gått ner ännu mer. Vi gläder oss med dig och kan bara gratulera till att du är så duktig. Se till att ta vara på kraften i den motivation som du har nu - den kommer bära dig långt. Kul att du lyckas så bra!

Jihoooo!


tisdag, stress och trötthet.

Ska låta lite tragisk nu..

När ska denna känslan försvinna?, känslan som gör att jag inte kan sova på natten, inte är spreciellt hungrig på dagarna, inte känner mig tillräcklig, klumpen i halsen?..
Är nog lite trött på psykiskt och fysiskt för tillfället, mest fysiskt, med det smittar av sig :/

Tränat fem dagar på rad nu, imorgon får jag lägga band på mig själv och ta en vilo-dag, fast blir det egentligen så mkt vila?, så mkt annat som ska hinnas med när man väl är ledig från jobbet..

Morgondagen:
Byta min nyinköpta data, för stor skräm, för klumpig helt enkelt.. jaja okej jag är lite kräsen men så är det!
Köra ända till åhus för ett jävla tandläkarbesök, en timme ska jag sitta med en massa mekapärer i munnen, usch!
Stressa tillbaka till hbg, för jag har tvätttid, måste bara hinna tvätta.. har hur mkt som helst :/

När ska jag bara få kunna sitta dramför tv:n en hel dag och bara vara?, usch :/

Tränat med Jäässica idag, trevligt :) Tycker vi har det rätt trevligt ihop, lätt att prata med och lyssnar, det behövs ibland. Tack :)

slut gnällt för denna gången :)

Måndag, invigning istället för vila! :)

Var egentligen tänkt att jag skulle gå på ett medelpass 12 idag, men min kropp sa verkligen NEJ!
Fine, med tanke på att jag har jobbat sju dagar och tränat fem så var jag kanske värd lite vila!

..som man kan lura kroppen ibland :)

Var ute på väla innan och hittade ett par nya träningsbyxor, rönnisch eller vad märket heter.. och självklart blev jag sugen på att inviga dom.. så jag stressade hem lite snabbt packade väskan och körde ner till medelpasset 16.30..
 .. hur skönt som helst att röra lite på sig, och nu kan jag inte skylla på att där inte finns ngn stretch i byxorna längre, en bra investering helt enkelt :)

Nehe om man skulle ta sitt kaffe och förflytta sig ut till soffan, EKG med Ann Söderlund lockar, gillar egentligen inte programmet, men Ann är en häftig och allmänt vimsig tjej, jag gillar henne skarpt, hon bjuder alltid på sig själv :)

Over and Out


RSS 2.0