fredag.

är jag fånig eller är jag? ha..ha!

Hatar mig själv att jag blir så här!

en kopp kaffe kanske?


onsdag, ooops!

Ja längesen igen, fy på mig..

Orkar inte dra vad som har hänt innan mer än att jag har tränat, jobbat, tränat, jobbat, klippt mig, tränat och sen just de JOBBAT! men jag gillar ju mitt jobb så jag ska inte klaga :)

Idag så skulle jag på ett medelpass klockan 12, hade ställt klockan på nio så att jag i lugn och ro skulle kunna käka frukost och bara ta det lungt eftersom att jag jobbade igår kväll, men tror ni Liza gick upp då? neej inte det, 11.04 slår jag upp ögonen och får lite smått panik, den bussen jag brukar ta går 7 över så det var kört! men träna skulle jag ju så jag halv-sprang med en macka och en banan i handen ner, jag hann :)

Skönt var det men nu är jag lagom sleten, så jag ska bara dricka upp kaffet och sen fräscha till mig lite för ännu en kväll på statoil tillsammans md Jessica, hon var ju mindre glad över att behöva jobba idag men ska nog få henne på bra humör haha! :)

Nej åter till kaffet..

Ps. Just nu är jag rätt förvirrad, eller väldigt förvirrad.. men jag är ju bara 20 ;) Ds.
Ps2. Vikten flyger nästan av mig just nu, mellan 1-1.2 kg/vecka, liza kan om hon vill ;) Ds2.

fredag, en del..

Det har hänt en hel del trevligheter denna veckan.. mina veckor bli ju nu bara trevligare och trevligare :)

Har bland annat;
->Jobbat varje dag sen i måndags -wii!

->tränat mån-tis, tors och idag

->varit och fikat på wayens eller vad det heter med Jessica, tittat på lite elitseriehandboll, OV-Lindesberg,
Lindesberg vann, med 37-34, blev lite av en rysare i slutet, men OV var det svagare laget, och hade ju absolut inte den stöttning dom hade behövt från sin hemma-publik, trots att Jessica ibland fick sina ryck och då gick det genast bättre för dom :) haha men kul var det och jag hade en trevlig kväll =)

->Pappa var och besökte mig igår, hämtade hem surkärringen som behöver sig en riktig uppfräschare, överlämnade mitt alldeles första egna strykjärn.. Men när jag öppnade det var där ngn idiot som visst tyckte sig skulle ha mitt järn men bara betala för ett som kostade typ 150 pix, så lite strul blir det med att byta och ha sig, men pappsen har fixat de :) Var även på maxi och handlade, fick ju passa på så jag slapp cyckla och trilla med allt, pappsen var även snäll och betalade min veckohandling :)

->Fick reda på att soffan jag har beställt inte kommer förrens i vecka fyra : / lite trist men bättre sent än aldrig och det bästa av allt, den blir hemkörd, ha hoppas det är starka killar som kommer för jag har ju ingen hiss :)

-> När jag tränade i torsdags med Jessica så tyckte hon att jag hade för mkt skit i min väska, kan väl säga att där ligger lite, bra och ha grejor haha eller inte ;) Men jag köpte iaf mig en ny väska idag, en friskisväska.. fanns två typer en med många fack och en som inte hade så många, klokt nog valde jag den med mindre fack, blir ju lättare att hålla reda på mina grejo då inbillar jag mig ;) och att den var 100 pix billigare gjorde ju inte saken värre =)

nä, nu blir jag tillsagd att sätta mig och titta på Idol, bäst att lyda :)

Tjingeling!


tisdag, dags igen!

Japps tro det eller ej, men liza känner för en liten uppdatering :)

Jobbade kväll igår, var på bra humör när jag kom, mindre bra under kvällens gång : /
Ringde Jessica och tänkte släpa med henne på lite handboll, det var lättare än väntat, kul!. Är väl tänkt att vi ska hinna med en liten fika innan också :)

Slappe pass idag 12-16, mkt roligare idag.. kan beror på vem/vilka man jobbar med :)

sitter nu med en kopp kaffe i handen, som den lilla kaffekärringen jag har blivit haha!, ska ner och köra ett medelpass 19.30, även om det är mkt mer lockande att sitta här. Men så vitt jag vet förbränner man inte vidare många kalorier framför denna dumburken, vilket är lite trist! :)

dags och packa väskan!
Ciao Bells :)

Söndag, summering.

jahopp då har det gått ytterliggare en vecka, tiden går snabbt när man har roligt :) haha!

En liten summering av veckan tänkte jag bjuda er på:

Måndag; Ledig, slappedag och träning stod på schemat :)

Tisdag;
Körde till Åhus efter mina två timmar på statoil. Mellanlandade i stan där jag tog en fika med Emina, mkt trevligt och mkt snackade.. brukar bli så när vi träffas :)
Bea hade lurat med mig på ett affro-power-dance pass inne på friskis, måste erkänna att jag var ngt skeptiskt till den idén, men fel hade jag :) var hur kul som helst :) synd att det inte finns här i hbg bara : /
Åkte sen hem till mamma och pappa och snackade lite skit innan jag somnade på soffan ;)

Onsdag;
Äntligen gjorde jag vid mina naglar hos Hazel, lovely :) Så nu är jag nöjd och glad ett par veckor till :) Åkte även in till stan för en liten shoppingtur, ett par stövlar som egentligen kostade alldeles för många pix fick följa med hem :) Åkte tillbaka till åhus och busade lite med mina kära syskon innan jag körde hem igen.. Måste bara poängtera att Liza och mörkerkörning inte går ihop, jag ser absolut ingenting, så tur är det väl att man kan vägen utan och innan :)



Torsdag; Tränade på förmiddagen, skönt :) hade för övrigt en av den häftigaste men samtidigt fulaste insruktören jag någonsin har haft, en gubbe i 60 års åldern med lite halvlångt hår som rockade loss ordentligt, ett gott skratt blev det under de passet :) (en liten parantes bara) sen iväg och innhandla lite till mitt nu allt för ofta ekande kylskåp :) haha.. Jobbade med CB på kvällen, lungn och skön kväll med mkt prat och en hel del skratt :) haha!

Fredag;
Tränade på förmiddagen, gav mig på ett lite tuffare pass, svett och ordentligt trött blev resultatet men det är ju så det ska vara :) hem duscha och sen bege sig mot ytterliggare en jobbkväll även denna kväll med CB, vad skumma mönniskor det finns, man slutar aldrig förvånans :)

Lördag;
Upp tidigt för att köra till Kristianstad, skulle byta mina skor en halv storlek, inte så mkt kan tyckas men tillräckligt.. tror jag hade ångrat mig för all framtid om jag inte hade gjort det :) Det var sen ngn julmässa ute på yllan, pappsen var där med räddningstjänsten.. tydligen så är han ansvarig för övervakningen.. så jag åkte ut och hälsade på honom några timmar innan jag körde tillbaka hem ;) trevligt var det!

Söndag, idag;
Skulle öppna istället för Johan, så det var till att gå upp långt innan tuppen, men efter en kopp kaffe var även jag människa.. En rätt så lugn dag med väldigt mkt hisspigt folk, märkliga frågor och knepiga gubbar bjöds vi på.. Jobbade med Johanna vilket funkade bra, vi pejlar nog varandra lite bättre nu än vad vi gjort innan, vilket alltid är kul :)
Mötte även Jessica, usch inte kul att se henne så, vill ju att hon ska vara glad och lycklig för det är hon väl värd, men allt är inte alltid så enkelt, men som jag sa till dig, dörren är öppen för dig :) (en liten påminelse)
Plannerade även att gå på ett medelpass idag, men det gick bara inte kroppen sa så mkt NEJ den bara kan säga så jag vilar upp mig tills imorgon istället..

Jag trivs nu, bättre än någonsin nu är allt så br det bara kan bli, hoppas bara det blir långvarigt, för man mår mkt bättre när man trivs.. Jag har en bra bit kvar till mina mål, men jag har ju aldrig varit nämre :)

Usch nej ett alldeles för lång inlägg märker jag, fast det är ju synd att ta bort ngt, så jag hoppas ni har stått ut :)

Tjing, tjabba, tjinixen :)

Måndag, JAG GJORDE DET =)

Jag har inbillat mig att jag inte kan gå på grupp-pass.. vet inte hur jag ska förklara känslan men det har tagit imot helt enkelt bara..

Men så i helgen insåg jag ju hur fånigt mitt tänkade är så jag betsämmde mig för att gå på ett Puls/bas pass idag.. Men när jag vaknade kändes det som jag mådde lite illa ;) haha fåniga mig.

Men sagt och gjort satte mig på cyckeln och trampade ner till friskis och boka upp en plats, sen fanns det ju ingen utväg längre, men jag ångrar inte det, hur kul som helst..

Vi var typ 65 personer och 62 av dom var väl över 60, fast dom är så söta tanterna och gubbarna som är där, tom instuktören var nog en bit över 50.. haha!

Jag kände väl inte att jag var helt slut efter men visst blev jag svettig.. fast jag orkar nog med lite hårdare pass tror jag ;) man vill ju ta ut sig ordentligt när man väl är där..

blir väl ett litet pass imorgon också =)

peppa peppa...


måndag, helgen först.

vad har liza gjort denna helgen, jo jobbat såklart =)

Det var ju alla helgons dag i lördags och ett par stycken på stationen hade kommit med det fåniga påhittet att vi skulle spöka ut oss, men som Christoffer sa, "-liza, ta det lungt, du behöver ju inte klä ut dig mohahaha", precis!
Så jag och Jessica avstod den lilla utspökningen.. jag var inte riktigt beredd att bjuda så mkt på mig själv, det är bara inte min grej, speciellt inte en lördagskväll och så ;)
fast det var rätt kul att skratta lite åt dem andra, till och med Chefen var inne och jobbade, hon måste ha gillat idén för det har nog aldrig hänt att hon hoppat in en lördag och jobbat frivilligt, den lilla häxan ;) (hon var utklädd till en häxa)

Men hade en trevlig kväll, länge längesen man jobbade med Jessica vilket är synd för jag gillar att jobba med henne, vi hann med allt vi skulle och kvällen flöt på som den skulle..

Satt en lång stund utanför mig och traggade, det tar ju aldrig slut ;) haha! men trevligt var de =)

När jag väl kommer upp här så är här en viss människa inne på msn som håller mig vaken tills 04.00, busunge! (haha han är ju ingen liten unge men han brukar kalla mig skitunge så jag måste ju ge igen)

Mådde inget vidare igår och trodde att jag kanske höll på att bli sjuk, så jag gjorde så lite som möjligt innan jag började jobba, allt för att slippa åka på ngt! och det slapp jag för idag känner jag mig frisk som en nötkärna igen.. wii

men ytterligare en dag på jobbet flöt på..

Ps. jag börjar bli riktigt grym på att dammsuga =) haha Ds.

Lycka, trots..

Jag har kommit fram till det att jag är nog rätt lycklig.. eller börjar bli.. har nog någonstans insett att jag inte gillade läget och försöker numera göra ngt åt det, vilket har gjort att jag börjar må bättre och bli bättre!

finns dock ett par saker som fortfarande gör att jag ibland på kvällen när ingen ser kan släppa en liten tår..

jag tror jag hade varit mkt bättre på att blogga om man hade kunnat fästa en sladd mellan datorn och hjärnan, för tänka är jag bra på men jag blir så rastlös på ngt sätt när jag är tvungen att skriva ner allt, illa : /

ska förska ta mig ner till friskis imorgon, känner att jag behöver trotsa löppbandet lite eller kanske blir det en steppbräda som kommer råka ut för mig, det återstår att se ;)

Nu ska jag inte uppehålla er med mitt babblande längre ;)

Ciao Bella!


RSS 2.0